Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nicolae Lungu a cistigat Supercupa Brailei la sah

In perioada 6-14 decembrie, la sala Polivalenta s-a desfasurat Supercupa Brailei la sah, proiect organizat de clubul Orizont 64 si finantat de Directia pentru Sport a Judetului Braila.
La competitie au participat cei mai buni 10 sahisti braileni ai momentului, 8 seniori, un junior si un copil cu virsta pina in opt ani.
Turneul a fost extrem de disputat, iar cistigatorul a fost cunoscut abia dupa ultima runda a turneului.
In acest an pe podium au urcat numai reprezentantii clubului Orizont 64. Jucatorul de categoria I, de Nicolae Lungu, este cistigator al Supercupei in 2008, pe locul al doilea s-a clasat Florin Anghel si pe al treilea Cristian Dan, ambii avind rangul valoric de candidat maestru
Juniorul Dragos Martian a ocupat locul al patrulea, iar printre surprizele competitiei s-a numarat si evolutia tinerei sperante a sahului juvenil brailean, Gabriel Voicu.
Toti sportivii care s-au evidentiat au primit cupe, diplome si premii in obiecte, festivitatea de premiere fiind oficiata de Paunita Iuga, referent in cadrul DSJ.
"A fost un concurs foarte puternic, iar acest lucru a fost demonstrat de faptul ca invingatorul a fost cunoscut abia dupa ultima runda. Lupta s-a dat intre jucatorul de categoria I, Nicolae Lungu si candidat maestru Florin Anghel si dupa o partida dramatica a cistigat primul. Acesta a fost cel de-al saselea proiect finantat de catre DSJ si ma bucur ca toate trofeele puse in joc au fost cistigate de reprezentantii clubului Orizont 64, ceea ce demonstreaza ca gruparea noastra are cel mai bun lot de jucatori la toate categoriile de virsta", a declarat Ionel Balcan, vicepresedintele CS Orizont 64.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii