Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nici să faceţi trotuarul nu sunteţi în stare, incapabililor!

Cum naiba ajung atâţia incompetenţi în administraţia publică brăileană? La angajare li se cere certificat de la medic conform căruia ar suferi de retard, că au IQ-ul 80?

Oamenii ăştia care ajung să lucreze în Primăria Brăila nu locuiesc în acest oraş? Nu merg pe străzi, nu văd cum arată oraşul construit de ei?

Nu, răspunsul se pare că este NU.

Aceşti oameni care ne conduc ori sunt bătuţi în cap (scuze pentru această expresie mai contondentă), ori sunt rău intenţionaţi. Pur şi simplu, nu ţin cu Brăila, nu le pasă de acest oraş.

Cel mai recent exemplu care dovedeşte nepriceperea celor din administraţia publică locală brăileană este trotuarul de pe Şos. Buzăului (lângă cimitir), care a fost amenajat într-o totală lipsă de respect faţă de cetăţeni.

Nici dacă ar fi fost mânaţi de scârbă, de sictir faţă de acest oraş, nu ar fi reuşit conducătorii Brăilei o astfel de contraperformanţă edilitară.

Priviţi poza care însoţeşte acest articol. Cum să pui copaci în mijlocul trotuarului? Pe unde să meargă oamenii? Prin aer, să se teleporteze ca în Star Trek?

Orice argument cu care ar veni cei din administraţie nu poate scuza prostia pe care au făcut-o.

Mă gândesc că atunci când faci un proiect, te uiţi un pic pe el ca să vezi dacă e în regulă, dacă are aplicabilitate în viaţa reală.

Să plantezi copaci în mijlocul unui trotuar şi să ai pretenţia că ai făcut un lucru bun ţine mai degrabă de domeniul patologicului.

Nu am văzut pe nimeni de la SUPAGL să vină cu explicaţii pertinente pentru modul în care a fost amenajat trotuarul de pe Buzăului.

Să vină un oficial să le spună oamenilor ce caută acei copaci în mijlocul trotuarului şi, mai ales, cine va fi tras la răspundere pentru această tâmpenie. (Brăila Fără Coviltir)
Categorie articol: 

Comentarii