Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nici PDL nu a promovat doar oameni competenţi în funcţiile publice

Democrat-liberalii Valeriu Stoica şi Sever Voinescu au recunoscut, sâmbătă, la Sibiu, că şi guvernarea PDL a făcut greşeli, că a guvernat "slab" şi că nu a promovat doar oameni competenţi în funcţiile publice, transmite corespondentul NewsIn.
"PDL a guvernat slab, dar nu este doar vina sa, ci şi a celorlalte partide. Guvernul a greşit când a indus ideea că prin tăierea pensiilor şi salariilor nesimţite se va redresa situaţia, iar oamenii au crezut că din acele venituri tăiate vor creşte ale lor. O altă greşeală este aceea că solidaritatea nu înseamnă tăierea salariilor, ci restructurare şi concediere. Ar trebui ca 250.000 de funcţionari să fie daţi afară. Guvernarea PNL a fost una slabă pentru că nu a ştiut să gestioneze un moment bun, iar noi suntem vinovaţi pentru că nu am ştiut să gestionăm un moment greu. Nu trebuie uitat însă că ambele partide au preluat o Românie lăsată de Ion Iliescu", a spus Voinescu.
Deputatul PDL i-a criticat şi pe liderii PNL şi PSD, Crin Antonescu şi Victor Ponta. "Crin Antonescu a rămas cu cinci ani în urmă, el încă mai e supărat că a pierdut alegerile, sau cred că e mai supărat că a pierdut Geoană alegerile. Victor Ponta are o viziune isterico-anarhistă, pentru că el crede că politica se face după modelul Che Guevara. Este de o veselie suspectă, e ca un copil de 10 ani care vede bradul de Crăciun. El crede că dacă ies oamenii în stradă şi sparg geamurile la Guvern se rezolvă problema salariilor", a spus Voinescu.
şi vicepreşedintele Valeriu Stoica a criticat atât actuala guvernare, cât şi clasa politică.
"Când trăieşti în minciună, începe să îţi placă în minciună, iar când trebuie să spui adevărul, acesta nu îţi mai place. De 20 ani am făcut promisiuni care ştiam că nu pot fi onorate, pentru că e nevoie de o economie care să producă, nu doar să consume. Am creat o structură anormală a statului. Din păcate, nici noi nu am promovat doar oameni competenţi în funcţiile publice", a afirmat Valeriu Stoica.
Valeriu Stoica, Sever Voinescu, Cătălin Avramescu, Cristina Trăilă şi Raluca Turcan au participat, sâmbătă, la Sibiu, la dezbaterea "Doctrina Populară - Sinteza valorilor şi principiilor dreptei", organizată de Institutul de Studii Populare (ISP) şi Fundaţia Hanns Seidel.
Categorie articol: 

Comentarii