Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nici o handbalista de la HC Dunarea nu a fost convocata la lotul national

Noutatile pe care, Radu Voina, selectionerul Romaniei, le-a inclus in lot pentru Trofeul Carpati, la handbal feminin, care se va derula in perioada 21-23 noiembrie, la Cluj, sint Cristina Neagu, Clara Vadineanu, Daniela Crap, Florina Birsan si Steluta Luca si dupa cum se poate observa nici una dintre jucatoarele brailene nu a mai fost convocata. Anul trecut a fost chemata la echipa a doua Janina Luca, insa noul selectioner inca nu-i acorda nici o sansa golgeterei, Ada Moldovan.
Cu toate ca si-au anuntat oficial retragerea de la nationala, Ionela Gilca si Carmen Amariei au fost convocate de actualul antrenor.
Nationala de handbal feminin a Romaniei va sosi la Cluj pe data de 17 noiembrie si va avea ca adversare reprezentativele Ucrainei, Germaniei si Croatiei.
In programul meciurilor editiei 2008 a Trofeului Carpati sint incluse si doua jocuri intre nationalele de junioare ale Romaniei si Ungariei.
Dupa turneul de la Cluj handbalistele din lotul Romaniei vor face o escala de doua zile la Bucuresti si dupa aceea vor decola spre Macedonia, unde, in perioada 3-14 decembrie se vor derula meciurile din cadrul Campionatului European de handbal.
In drumul spre Macedonia, handbalistele romane se vor opri pentru doua zile in Serbia, unde, pe 28 si 29 noiembrie vor sustine doua teste de verificare.

Programul meciurilor:
Vineri, 21 noiembrie
Ora 15.00 Romania - Ungaria (junioare)
Ora 17.00 Germania - Ucraina
Ora 19.00 Romania - Croatia
Simbata, 22 noiembrie
Ora 15.00 Romania - Ungaria (junioare)
Ora 17.00 Croatia - Germania
Ora 19.00 Romania - Ucraina
Duminica, 23 noiembrie
Ora 10.00 Ucraina-Croatia
Ora 12.00 Romania-Germania
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii