Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nici elevii de la Liceul de Arte nu fac ore mâine

* este vorba doar despre elevii din clasele primare şi gimnaziale care învaţă în corpurile A şi B ale unităţii * decizia a fost luată în urma unei avarii la sistemul de încălzire

 

 

După elevii de la „Bălcescu”, şi pentru elevii de la Liceul de Arte minivacanţa de 1 decembrie vine mai devreme. Cum ambele clădiri sunt situate una lângă cealaltă, cele două licee au aceeaşi sursă de alimentare cu energie termică, iar avaria apărută în urmă cu câteva zile i-a determinat pe cei din Consiliul de Administraţie de la Arte să hotărască suspendarea cursurilor pentru ziua de mâine, 29 noiembrie. Însă nu toţi elevii liceului se vor bucura de o minivacanţă prelungită, ci doar copiii din clasele I-VIII care învaţă în corpurile A şi B de pe Bld. Al. I. Cuza nr. 184. Elevii de liceu au cursurile în corpul C, situat pe Bld. Panait Istrati nr. 34.

Avem centrală comună cu cei de la Bălcescu. Noi ieri am lucrat pe program de 35 de minute, am avut puţină căldură şi s-a putut lucra la program scurt. Astăzi am crezut că putem rezista dar a fost foarte frig. Am făcut Consiliu de Administraţie şi pentru mâine se suspendă cursurile în corpurile A şi B, dar se munceşte cu căldură în corpurile C şi D. Adică clasele de primar şi gimnaziu au mâine cursurile suspendate, cu recuperare în ziua de 8 decembrie, sâmbătă, iar cei de IX-XII sunt în corpul C, nu sunt afectaţi de această avarie şi învaţă după programul normal. Sperăm ca până luni lucrurile să se rezolve şi toţi elevii să vină la cursuri după programul stabilit”, ne-a declarat Nicoleta Brânzia, directoarea Liceului de Arte „Hariclea Darclee”.

 
Categorie articol: 

Comentarii