Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nici carantina nu mai e ce-a fost

Nimic nu merge in Braila asta. Poftim, nici carantinele nu mai sint ce-au fost odata. Stateam asa si ma gindeam ieri, in a doua zi de carantina instituita din cauza acelui sacal turbat capturat in Obor, ca e mare plictiseala. Nu tu agitatie, goana dupa ciini, actiune, cameramani alergind cu carul de reportaj in spate, fotografi urcindu-se in copaci pentru a prinde un cadru mai bun, nimic. Mai tineti minte cum a fost in 2005, la aviara? Meserie, frate! Orataniile erau fugarite prin toate cotloanele, pubelele erau ticsite cu gaini si apoi incendiate, era misto, pe bune. O placere sa relatezi de la fata locului. Acum, nimeni nu mai da doi bani. Strigi "carantina" si nu te baga nici dracu in seama. Ba, din contra, risti sa auzi un sictirit "Da, si?!", care pur si simplu te scoate din pepeni.
Am citit in ziare ca astia de la DSV, dimpreuna cu Horez, ar trebui sa-i controleze sub coada pe toti ciinii aflati in zona focarului. Eu am citit, eu am auzit! Ati vazut cumva pe cineva pe strazi care macar sa mimeze carantina? Nici macar la nivel declarativ situatia nu a fost tensionata. Parca pe toti ii doare la basca de faptul ca un sacal turbat si-a facut de cap in Obor. Daca a muscat vreun maidanez, huh? Dar daca acest maidanez va musca la rindul lui catelul unui brailean, iar acesta il va capsa pe stapinul lui? E, abia atunci sa vezi panarama in oras, galagie in ziare si anchete peste anchete la DSV sa se depisteze, dom'le, cine anume nu si-a facut treaba la carantina din august?
Pina atunci, nu ne ramine decit sa speram ca sacalul din Obor si-a vazut de treaba lui, ca a fost un sacal cuminte, nu ca sacalii astia de prin primarie si CJ, care musca din banii publici, de zici sigur ca-s turbati.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii