Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nici in car, nici in caruta, sa ma apucati cu toti de p...alton

In campania electorala, cei de la PSD si PDL isi dadeau la gioale. Normal, veti spune, doar era campanie electorala. Mda, dar daca esti baiat destept si te duce mintea si dincolo de lungul nasului, nu te apuci sa dinamitezi puntile de legatura cu un posibil viitor partener. Faci citeva intepaturi fine catre acesta, bati apropouri ca-i asa si pe dincolo, dar nu dai cu bita in el.
Dupa ce s-au lucrat reciproc, "invazia rosie" si "mafia portocalie", cum isi ziceau in campanie, s-au vazut nevoite sa o puna de-un concubinaj. Astfel, intre cele doua tururi de scrutin, dupa cum bine va aduceti aminte, pedelistii lui Mitroi au anuntat public ca il sustin pe candidatul PSD, Aurel Simionescu in cursa pentru primarie. Buuun, astea-s lucruri vechi, dar am zis ca e bine sa le reamintesc, caci au legatura cu ce va urma.
Zilele trecute, pedelistii au anuntat senin ca ei nu sint la guvernare si ca nu au nici o obligatie fata de PSD, partid care a cistigat alegerile la Braila. Mai mult decit atit, presedintele Nicolae Mitroi a spus ca grupul de consilieri PDL ar putea vota impotriva proiectelor initiate de primarul Simionescu daca acestea nu vor fi pe placul lor. E clar, pedelistii le-au aratat pisica celor din PSD. Ceva de genul: baieti, aveti grija cum jucati, ca noi acum strimbam cuiul si va lasam in guvernarea goala! Dar ce anume o fi declansat aceasta reactie a lui Mitroi & co.? Explicatia aia ieftina cum ca s-au sucarit pentru ca nu au fost consultati la trasarea colegiilor nu tine, pentru ca treaba asta a facut-o Guvernul, nu Simionescu sau Stancu. Mai degraba, eu cred ca toata vrajeala asta ieftina si amenintarile ca vor rasturna raportul de forte in CLM nu poate aduce nimic bun pedelistilor. Ok, inteleg ca merg la santaj cu pesedistii, probabil pentru ca au ei un interes individual sau de grup si au nevoie de sustinerea consilierilor PSD. Insa, in ochii electoratului cred ca au de pierdut. Dupa ce au batut palma cu PSD si au parafat alianta in plan local, cei de la PDL vin si spun ca, de fapt, ei nu au fost niciodata la guvernare, in Braila, din iunie incoace. Asta inseamna ca au fost in Opozitie, nu-i asa? E, va aduceti aminte cumva vreo opozitie constructiva a pedelistilor in CLM? Ati citit despre asa ceva prin ziare? Nu, pentru ca baietii astia au fost in aceeasi barca cu cei din PSD, astfel ca au pe constiinta atit lucruri bune, dar mai ales rele, care, evident, sint mai numeroase.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii