Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nica nu va fi supus aprobarii Parlamentului pentru cumul de functii

Eugen Nicolaescu, vicelider PNL, a declarat, la randul sau, ca in ciuda tuturor cutumelor si a Constitutiei, "puterea a decis ca domnul Nica nu trebuie audiat de Parlament".
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, luni, ca in urma discutiilor din coalitie s-a stabilit ca Parlamentul sa voteze, cel mai probabil joi, in plen, cumulul de functii in cazul vicepremierului Dan Nica, desemnat si ministru interimar al Administratiei si Internelor.
El a afirmat ca problema ivita in urma cumularii de Dan Nica a functiei de vicepremier si a celei de ministru al Administratiei si Internelor va fi dezbatuta si rezolvata de cele doua Camere ale Parlamentului.
Geoana a respins ipoteza potrivit careia PSD ar putea decide sa renunte la functia de vicepremier, care sa dispara si din organigrama Guvernului, pentru ca PSD si PDL sa aiba reprezentare paritara in Executiv.
Liderul PSD a spus ca problema paritatii in structura de varf a Executivului ar putea fi rezolvata prin atribuirea rangului de ministru secretarului de stat de la Departamentul pentru Afaceri Europene, Vasile Puscas.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii