Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

New Lil Style, cel mai bun rezultat din istoria României la World Hip Hop Dance Championship

• deşi au fost la un pas de calificarea în semifinală, trupa de dans brăileană a bifat o performanţă: cel mai rezultat al României la categoria “Varsity”

 

Au fost la un pas de semifinală, însă tot au ieşit învingători! New Lil Style, trupa de dans a şcolii Lil Motion Brăila, a concurat cu cele mai mari nume din industrie la World Hip Hop Dance Championship, competiţie ce s-a desfăşurat în Pheonix (Arizona). Bianca, Mario, Ana, Edi, Anca, Ionuţ şi Laura, “cei şapte dansatori magnifici”, au făcut un concurs foarte bun şi au obţinut cel mai bun rezultat din istoria participării României la acest campionat, la categoria “Varsity”.

“Competiţia a fost foarte grea. Au fost 69 de trupe la categoria «Varsity» unde am participat noi, trupe din ţări cu tradiţie, un concurs ce a reunit 5.000 de concurenţi din toată lumea. Din 69 de trupe am obţinut locul 37 şi ne-au despărţit doar 0,6 sutimi de a ne califica în semifinala World Hip Hop Dance Championship, locul 35 fiind ultimul loc care ne dădea posibilitatea să intrăm în semifinală... De aceea şi dezamăgirea că aşa puţin ne-a despărţit să mai dansăm odată. Dar suntem mândri de ce am realizat anul acesta şi ne dorim mai mult. Asta te ajută pe viitor, te ajută să te dezvolţi, să vezi şi să-ţi doreşti mai mult. Este o realizare pentru şcoala LiL Motion sa fie reprezentată de trupa New LiL Style la nivel mondial. Ne bucurăm că am avut cel mai bun rezultat obţinut din 2010 de când participă România la World HiP Hop Dance Championship la categoria «Varsity». Suntem onoraţi că am putut ridica steagul României pe cea mai mare scenă din lume şi am reprezentat Brăila, România şi Hip Hop International Romania”, ne-a declarat Liliana Stan, coregrafa trupei New Lil Style.

Iar dacă vă gândiţi că talentaţii dansatori vor lua o pauză de la competiţii, ei bine, vă înşelaţi! Trupele New LiL Style, LiL Attitude, LiL Family şi LiL Girls au început deja pregătirile pentru Hip Hop Internaţional România, care anul acesta va avea loc la Bucureşti, în luna noiembrie.
Categorie articol: 

Comentarii