Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nereuşitele din actualul meu mandat trebuie să devină reuşitele din mandatul viitor

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit, a mitingul de la Iaşi, la care au participat mii de susţinători din patru judeţe ale Moldovei, despre schimbările din România ultimilor cinci ani şi a subliniat că nereuşitele din actualul său mandat trebuie să devină reuşitele din mandatul viitor.
"În multe privinţe am reuşit, în alte nu. Am înţeles că România nu se poate schimba atât de uşor aşa cum am crezut la începutul mandatului. De aceea, nereuşitele din actualul mandat trebuie să devină reuşitele mandatului viitor. (...) Mandatul meu a fost unul greu, pentru că nu am făcut compromisuri", a spus Traian Băsescu, citat de corespondentul NewsIn.

În discursul său, şeful statului a subliniat că, în timpul actualului mandat, România a intrat în Uniunea Europeană, s-a întocmit raportul care condamnă comunismul, s-au alocat mai mulţi bani pentru Educaţie din Produsul Intern Brut, a fost introdusă cota unică, iar cel mai important lucru pentru perioada următoare este continuarea procesului de modernizare a României.

"Instituţiile statului au început să lucreze şi demnitarii nu mai sunt feriţi de justiţie. (...) Trebuie să facem ca orice român să fie egal în faţa legii. Şi parlamentarii şi miniştrii şi omul de rând", a susţinut Traian Băsescu.

Mii de persoane s-au adunat, duminică, în Piaţa Unirii din Iaşi, pentru a participa la un miting de suţinere a candidaturii lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale. La Iaşi au venit susţinători ai preşedintelui din patru judeţe ale Moldovei - Suceava, Vaslui, Botoşani şi Iaşi.

Sâmbătă, Traian Băsescu a participat la primul miting electoral pentru sprijinirea candidaturii sale, organizat de PDL, care s-a desfăşurat la Constanţa. Duminică, după mitingul de la Iaşi, Băsescu a mers la Bacău, unde a participat la o acţiune similară.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii