Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nepotul ucigaş din Zamfireşti rămâne în arest

Ucigaşul din Zamfireşti, cel care i-a adus sfârşitul bătrânei de 67 de ani, chiar în noaptea de Sf. Nicolae, a mai primit o lună de arest.
Mădălin Dinu, nepotul vitreg al femeii ucise, a ajuns în spatele gratiilor înainte de sărbători şi nu prea are şanse de scăpare. Judecătorii Tribunalului Brăila au dispus prelungirea arestului, până în luna februarie 2016.
"Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila de prelungire a măsurii arestării preventive a inculpatului Dinu Mădălin, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu, tentativă la comiterea infracţiunii de furt calificat şi omor calificat, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 09.01.2016 până la data de 07.02.2016, inclusiv. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare", este soluţia pronunţată recent de instanţă.
Bătrâna Constantina Dinu a fost înjunghiată, de peste 60 de ori, în noaptea de 5 spre 6 decembrie 2015, chiar în locuinţa din satul Zamfireşti, comuna Galbenu. În urma cercetărilor la foc continuu efectuate de poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, s-a stabilit că Mădălin Dinu, de 24 de ani, este autorul oribilei crime, acesta fiind săltat de acasă şi dus direct la arest, pe data de 10 decembrie 2015. Bunicul vitreg al băiatului, cel care era în casă cu bătrâna atunci când s-a comis atacul sângeros, şi căruia i-a fost frică să intervină, a spus că tânărul obişnuia să consume etnobotanice. Potrivit anchetatorilor, în noaptea crimei, tânărul, înarmat cu un cuţit cu lungime de 20 cm şi lăţime de 2,5 cm, a dat buzna peste Constantina Dinu, cu intenţia de a fura bunuri şi bani. De la furt, însă, s-a ajuns la crimă.
"A lovit-o în mod repetat cu acel obiect tăietor-înţepător, provocându-i un şoc hemoragic, consecinţa unor plăgi tăiate şi înjunghiate superficiale şi profunde, unele penetrante în cavităţile toracică şi abdominală, cu leziune cardiacă parţială, leziuni pulmonare, leziune splenică şi de colon descendent, care au condus în mod direct şi necondiţionat la decesul acesteia", a stabilit procurorul criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila. Inculpatul a săvârşit fapta cu o violenţă ieşită din comun, a arătat procurorul, victima suferind leziuni ce acopereau întreaga jumătate stângă a corpului şi agonizând timp de aproximativ 10 minute. Practic, pe tricoul femeii, anchetatorii au identificat 60 urme de tăieturi de cuţit. A reieşit clar faptul că nepotul vitreg a lovit fără milă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii