Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nemţenii le-au arătat brăilenilor care este diferenţa dintre performanţă şi amatorism

Oaspeţilor le-a fost facilitată această victorie lejeră de evoluţia penibilă a apărătorilor centrali, Ciortea şi Ignat, precum şi a celor doi jucători de bandă, Gheţi şi Tarek.
Elevii lui Costel Enache au continuat să le arate spectatorilor brăileni care este diferenţa dintre performanţă şi amatorism, însă
pe fondul dominării oaspeţilor, gazdele au reuşit un contraatac, pe care l-a finalizat Petrescu (min. 16) şi scorul a devenit 1-2.
Şarja brăilenilor a fost doar un simplu foc de paie, Ceahlăul a fost echipa care a controlat jocul şi care a ratat cele mai mari ocazii ale primei reprize, prin Constantinescu (min. 23) şi Gafiţa.
Scorul reprizei şi al partidei a fost stabilit de Gafiţa, care a marcat cu capul, după un corner executat de Chitoşcă.
În partea a doua au fost şi momente în care jocul a fost echilibrat, dar şi unele în care formaţia vizitatoare a lăsat impresia că nu vrea să mai înscrie.
În această repriză Ceahlăul a mai irosit o mare şansă de a marca, în minutul 76, când Gafiţa a reluat mingea spre poartă, însă Gavrilaş a scos senzaţional de la vinclu.
După această etapă, cu 12 puncte, CF Brăila rămâne pe ultimul loc în clasament, urmând să se deplaseze sâmbătă la CS Otopeni, iar miercurea viitoare la Farul Constanţa.

CF Brăila: Gavrilaş - Bosoi, Ciortea, Ignat, Costache - Gheţi, Pânzaru, Boghiţoi (min. 67: Henry), Tarek (min. 57: Pungă) - Ndigwe (min. 25: M. Gheorghe), Petrescu.
Categorie articol: 

Comentarii