Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Neculaie spune ca s-a atasat de Razvan Lucescu de pe vremea cind acesta era portar la FC Brasov

Patronul FC Brasov, Ioan Neculaie, a declarat, luni seara, la o televiziune locala, ca s-a atasat de actualul antrenor Razvan Lucescu de pe vremea cind acesta apara poarta brasovenilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ioan Neculaie crede ca fotbalului brasovean i-a trebuit atit de mult timp pentru a ajunge sa fie respectat si din cauza anilor in care "echipa ii era aservita lui Dinamo". "E pacat ca fotbalul brasovean a pierdut ani de zile, in care i-a fost aservit lui Dinamo, din cauza oamenilor care au fost aici la club. E pacat, dar asta e adevarul. Dadea partidul ordin, batea Dinamo, ca asa era pe vremuri. Acum e altfel, ca Dinamo e unde e. Ca joaca spectaculos sau mai putin spectaculos, cistiga si asta e cel mai important. Dar oricum, faptul ca multe dintre echipele care sint in frunte cistiga cu un joc nu foarte bun s-a reflectat si in Europa. Toate echipele romanesti au fost scoase ca o masea stricata. Si asta pentru ca nu prea joaca fotbal adevarat. Pai cum juca spre exemplu Rapidul, pe vremea lui Razvan? Se compara cu ce joaca echipele acum? Nici pe departe", a spus el.
Antrenorul Razvan Lucescu a spus la rindul sau ca se simte deja brasovean si ca este constient ca prin preluarea conducerii tehnice a echipei FC Brasov "a intrat in conflict" cu Bucurestiul, orasul din care provine. "Eu sint foarte multumit de ce am la Brasov, de munca pe care o fac si de echipa. Ma simt deja brasovean, am venit cu sufletul aici si am intrat chiar in conflict cu orasul din care vin. Imi doresc enorm sa reusesc si sa duc Brasovul unde ii este locul. Este bine si unde sintem acum, pentru ca am ajuns intr-un punct in care toate echipele rasufla usurate daca fac egal cu noi. Dar vrem mai mult si am convingerea ca vom reusi, insa ne trebuie rabdare. Nu putem face acest lucru fara sa parcurgem toti pasii", a comentat el.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii