Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Necesitatea votului electronic explicată, astăzi, la Brăila de senatorul USR Florina Presada

• ea va veni însoţită de expertul în sisteme de vot Sorin Pavel • evenimentul va avea loc, astăzi, în intervalul 17:00 - 19:00, la sediul partidului de pe Strada Mihai Eminescu

 

USR-iştii brăileni vor găzdui astăzi un eveniment legat de importanţa introducerii votului electronic pentru toţi cetăţenii, nu doar pentru Diaspora. Este vorba despre o conferinţă de presă şi o dezbatere liberă pe această temă, susţinută de senatorul USR Florina Presada şi expertul în sisteme de vot Sorin Pavel, iniţiatorii unui proiect de lege în acest sens. Conferinţa este programată, astăzi, la sediul partidului, de pe Strada Mihai Eminescu, nr. 12, în intervalul 17:00 - 19:00.

“Având în vedere catastrofa care a fost în 2014 la alegerile prezidenţiale, USR consideră că are obligaţia de a găsi soluţii pentru a garanta dreptul românilor la vot. Din acest motiv, USR susţine introducerea votului electronic la distanţă pentru toţi cetăţenii, indiferent dacă sunt în Diaspora sau acasă, iar pentru acest lucru am pregătit un proiect legislativ ce urmează a fi introdus în Parlament. (...) Pentru a deschide dezbaterea pe un subiect atât de important, vă invităm pe cât mai mulţi să veniţi să discutăm aplicat şi pragmatic ce înseamnă pentru România acest canal alternativ de vot”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Cătălin Stancu, preşedintele USR Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii