Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nebunie la Altex Brăila. Daţi câte două tigăi, să ajungă şi în spate!

Daţi-le cât mai multe tigăi brăilenilor şi o să aveţi cetăţeni mulţumiţi în oraşul ăsta!

Nu banii sau vacanţele îi interesează pe brăileni, ci tigăile. Milioane de tigăi la reduceri dacă s-ar putea să existe zilnic în Brăila, cred că am avea un oraş cu cetăţeni supermulţumiţi.

De exemplu, la deschiderea magazinului Altex din Brăila lumea s-a îmbulzit să pună mâna pe o tigaie cinstită, să aibă în ce prăji cartofii pai.

Brusc, brăilenii au făcut rost de bani pentru cumpărături şi s-au postat strategic în faţa magazinului Altex cu mult înainte să se deschidă uşile.

Este incredibil cum oamenii se transformă atunci când aud rostit cuvântul “reduceri”. Zici să sunt conduşi de forţe oculte.

Brăilenii nu au făcut excepţie şi s-au adunat cu sutele la deschiderea magazinului Altex, unde se dădeau tigăi ieftine.

Credeţi că acei brăileni nu aveau tigaie acasă? Aveau, dar una luată la ofertă, cu 10 sau 20 de lei mai puţin decât în mod normal parcă te umple de fericire.

Parcă eşti alt om când te uiţi la tigaia luată la reduceri, pe care vecinul tău nu a apucat să o cumpere de la Altex. Ce fraier, stă să gătească tot la tigaia lui veche!

De ce te-ai trezi la 6 dimineaţa, într-o zi de joi, fără să fii nevoit să ajungi la serviciu? Doar ca să ajungi în faţă la Altex Brăila şi să speri că vei apuca şi tu o tigaie? Şi că apoi vei fi mulţumit că ai prins oferta care nici nu te face mai bogat şi nici mai sănătos?

Priviţi pozele cu brăileni stând la coadă la Altex. Nu cred că este vorba despre oameni săraci, de oameni care nu au după ce bea apă. Zici că pentru asta au trăit toată viaţa, ca să pună mâna pe sfânta tigaie care nu le schimbă existenţa, ci doar îi face să pară ridicoli pentru că au stat la coadă dis de dimineaţă. (Coada Fără Cap)
Categorie articol: 

Comentarii