Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nea Gogu, şoferul de la CSM Brăila, are nevoie de sânge!

• doctorii de la spitalul Fundeni i-au programat operaţia pe 23 octombrie • persoanele care doresc să-l ajute o pot face mergând să doneze la Centrul de Transfuzie Sanguină Brăila, strada Strada Radu S. Campiniu nr. 25 • puteţi dona indiferent de grupa sanguină pe care o aveţi, deoarece se va face conversia

 

Şoferul Clubului Sportiv Municipal Brăila Nicolae Ioniţă, sau “nea Gogu”, aşa cum îl ştiu toţi cei din mişcarea sportivă brăileană şi din ţară, are nevoie de ajutorul nostru. După ce i-a transportat la competiţii pe toţi campionii oraşului Brăila şi a fost alături de ei la marile concursuri, a venit rândul să fie ajutat de aceştia, dar şi de toţi oamenii din sport şi nu numai. Nicolae Ioniţă a suferit un infarct şi de o săptămână se află internat la Spitalul Fundeni din Bucureşti. Iar doctorii au programat intervenţia chirugicală pe cord pentru data de 23 octombrie. Tot ce îi lipseşte este sânge de tip B pozitiv. Persoanele care doresc să îl ajute o pot face mergând să doneze la Centrul de Transfuzie Sanguină Brăila, strada Strada Radu S. Campiniu nr. 25. Puteţi dona indiferent de grupa sanguină pe care o aveţi, deoarece se va face conversia.

Primii care i-au sărit în ajutor sunt colegii de la CSM Brăila, iar antrenoarea emerită Florentina Ion face şi un apel disperat către toţi cei care doresc să doneze sânge pentru “nea Gogu”:”Vă rugăm din suflet, cine poate să doneze sânge pentru Ioniţă Nicolae (nea Gogu), şoferul Clubului Sportiv Municipal Brăila, care de o săptămână se luptă să supravieţuiescă în urma unui infarct la Spitalul Fundeni din Bucureşti. Nu contează ce grupă de sânge aveţi, putem să îl ajutăm, contează numărul de donatori şi cantitatea de sânge donat. La Centrul de Transfuzie Sanguină Brăila precizaţi că donaţi pentru Ioniţă Nicolae - Spitalul Fundeni. Doctorii i-au programat operaţia la inimă pe 23.10.2018. Cu puţin ajutor speram să îl avem din nou pe nea Gogu printre noi. Doamne Ajută!”.
Categorie articol: 

Comentarii