Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ne bucurăm foarte mult că lucrurile încep să iasă la suprafaţă şi în cazul «marelui» deputat Rizea"

"Ne bucurăm foarte mult că lucrurile încep să iasă la suprafaţă şi în cazul «marelui» deputat Rizea, care reprezintă Brăila când îşi aminteşte. De altfel, un băiat foarte sărac, dacă ne uităm pe declaraţiile lui de avere. Dar vedem cum a semnat contracte şi cum trebuie să returneze milioane de euro, pentru că le-a folosit defectuos, cu bună ştiinţă, atunci când era la Agenţia Naţională de Sport", a declarat recent, în cadrul unei conferinţe de presă, Constantin Dumitriu.

Şeful democrat-liberal este uimit de felul în care se deturnează banul statului: "Aceşti băieţi care vorbesc de corectitudine, de verticalitate, vedeţi până unde reuşesc să bage mâna în buzunarul statului, cu o foarte mare lipsă de bun simţ!", a mai precizat Dumitriu.

Reamintim că Agenţia Naţională pentru Sport şi Tineret trebuie să returneze Comisiei Europene 3 milioane de euro. Suma reprezintă bani cheltuiţi nelegal în perioada în care social-democratul Cristian Rizea deţinea funcţia de director general al Agenţiei Naţionale pentru Sprijinirea Iniţiativei Tinerilor.
Categorie articol: 

Comentarii