Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ne-am pregatit pentru acest meci si mergem sa cistigam"

Duminica, in etapa a cincea a turului Ligii Nationale de handbal, formatia braileana va evolua pe terenul echipei HCM Hidroconcas Buzau, formatie care doreste, ca la finalul campionatului sa prinda un loc de cupa europeana.
Elevele Alexandrinei Soare sint hotarite sa-si treaca in cont cel de al treilea succes din acest tur si jocul bun din partida cu Oltchim le recomanda pe handbalistele brailene in postura de favorite.
"Nu avem probleme de lot, ne-am pregatit pentru acest meci si mergem sa cistigam. In acest moment nu vad nici un motiv care sa ma faca sa ma indoiesc de aceste afirmatii. Dunarea a facut un joc bun cu Oltchimul si porneste din postura de favorita la victorie. Trebuie sa cistigam acest meci pentru a urca din nou pe podium", a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al gruparii brailene.
HCM Hidroconcas a cistigat un singur meci pina in acest moment, 28-25 cu CSM Sf. Gheorghe la Buzau si se afla pe penultimul loc in clasament.
La gruparea buzoiana evolueaza din aceasta vara trei brailence, Rodica Arbunea, Irina Vlad si Simona Aldea, iar de la fosta Astral Posta Cilnau s-au transferat la HC Dunarea patru jucatoare, Carmen Pelin, Alina Braniste, Anca Lipan si Ionela Cucu.

Etapa a V-a programeaza meciurile:
HC Zalau - Tomis Constanta
Rulmentul Urban Brasov - HCM Roman
HCM Baia Mare - Rapid CFR Bucuresti
CSM Sf. Gheorghe - Otelul Galati
Oltchim Rm. Vilcea - CSM Cetate Deva
HCM Hidroconcas Buzau - HC Dunarea Braila
Categorie articol: 

Comentarii