Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nazare reloaded. Simona suspină!

Staţi, nu vă gândiţi la prostii, căci d-na Simona Drăghincescu este femeie serioasă, nu se înfierbântă dumneaei la ideea că mai tânărul şi chipeşul Alexandru Nazare, care a fost deputat de Brăila preţ de un mandat, a revenit în prim planul politicii.

Ziceam doar că d-na Simona suspină probabil în amintirea vremurilor de demult, adică a vremurilor din anii 2012-2016, când tânărul şi neliniştitul Nazare a fost deputat PDL Brăila iar dumneaei îl susţinea din toate puterile.

Faptul că Nazare a fost ales primvicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PNL (la nivel naţional) este o veste bună nu doar pentru d-na Drăghincescu ci pentru toţi cei care au sperat că se vor face kilometrii ăia de autostradă promişi în scurtul mandat de ministru al Transporturilor bifat de Nazare.

Acum, din opoziţie, Nazare va începe probabil să ne explice cum stă treaba cu autostrăzile, cum de PSD nu este în stare să facă nimic în această direcţie şi cum ar trebui acţionat.

Singura problemă ar fi că între timp s-au întâmplat nişte lucruri. De exemplu, d-na Drăghincescu nu mai este independentă nici măcar la nivel declarativ, ea fiind înregimentată politic în PND. Mai mult, d-na Drăghincrescu este în alianţă oficială cu PSD, la Brăila, lucru care s-ar putea să îl deranjeze un pic pe Alexandru Nazare. Dar, hei, doar nu o să strice o nepotrivire ideologică ditamai dragostea politică, care a fost asumată public de d-na Drăghincescu, în 2012-2016. (Alexandru Din Nazareth)
Categorie articol: 

Comentarii