Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NATIONAL: Un tânăr din Pitești este cercetat penal după ce s-a costumat de Haloween în polițist

O petrecere de Haloween s-a terminat cu dosar penal pentru un tânăr din Pitești, care s-a costumat în polițist, acesta fiind cercetat pentru infracțiunea de port nelegal de decorații sau semne distinctive, informează corespondentul NewsIn.

"În dimineaţa zilei de 30.10.2011, agenţii de siguranţă publică din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie, au depistat în zona centrală a municipiului Piteşti pe U.D.M. de 30 ani, din mun. Piteşti, îmbrăcat în uniformă de poliţist", se arată într-un comunicat al poliției Argeș.

În urma verificărilor ulterioare, adevărații polițiști au aflat că tânărul își cumpărase uniforma din București și participase într-adevăr la o petrecere de Haloween într-un club din Pitești.

"U.D.M. a fost condus la Sediul Secţiei nr. 1 Poliţie, unde în urma cercetărilor efectuate s-a constatat că uniforma de poliţie o achiziţionase din municipiul Bucureşti şi în seara de 29.10.2011 a participat la o petrecere într-un club din Pitesti cu ocazia Haloween, unde s-a deghizat în poliţist, după care a părăsit acest local cu intenţia de a merge în cartierul Războieni din Piteşti", se mai precizează în comunicatul IPJ Argeș.

Tânărul a rămas fără costumația de petrecere și a aflat că a comis infracțiunea de port nelegal de decorații sau semne distinctive.

"În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii prevazuta şi pedepsita de art. 241 alin 1 şi 2 C.P. iar uniforma de poliţist a fost ridicată în vederea confiscării", se mai arată în comunicatul poliției.
Categorie articol: 

Comentarii