Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NATIONAL: Un primar din Dolj a fost bătut de braconierii pe care i-a prins în timp ce vânau

Primarul din comuna doljeană Mischii, Gheorghe Popa, şi soţia sa au fost bătuţi, marţi seara, de patru braconieri pe care i-au surprins vânând păsări.

Incidentul s-a petrecut când cei doi se întorceau acasă cu maşina pe drumul care leagă Craiova de Caracal, când i-au observat pe braconieri chiar la marginea şoselei, împuşcând păsări. Primarul a oprit, s-a recomandat şi i-a atenţionat că nu au voie să vâneze, însă aceştia au început să-i înjure şi să-i ia la bătaie.

"Am întrebat de ce vânează lângă drumul naţional. Mi-au spus că au autorizaţie. Am sunat la 112. M-au luat la bătaie. Mi-au spart buza.(...) Mi-au aruncat telefonul, m-au strâns de gât, că ce dacă sunt primar, care e problema. Au spus: vă omorâm", a declarat primarul, citat de Realitatea Tv.

Primarul a mai afirmat că poliţiştii au venit cu întârzire şi nu au făcut nimic. "A venit poliţia de la Simnicu de Sus mi-a luat datele de identitate şi au plecat. Nu a venit nimeni să facă, să vadă că sunt cartuşele pe jos. Sunt urme de vânătoare", a spus el.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dolj a deschis o anchetă în acest caz. "Cu privire la timpul de reacţie al poliţiştilor urmează să fie efectuate verificări şi pe această linie pentru a se stabili care a fost acesta", a declarat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al IJP Dolj
Categorie articol: 

Comentarii