Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NATIONAL: Un poliţist din Gorj, în stare gravă după ce a fost lovit cu parul în cap la o executare silită

Un agent din cadrul Poliţiei Comunale Ciuperceni, judeţul Gorj, a ajuns în stare gravă la spital după ce un sătean l-a lovit cu un par în cap, în timpul unei executări silite, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit medicului Liliana Puiu Crăciun, de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu, bărbatul a fot adus cu ambulanţa, starea sa fiind destul de gravă. "A fost adus un pacient, poliţist, care a fost lovit în cap de cineva. Are multiple traumatisme: cranio-cerbral şi toracic. Abia după ce va fi dus la tomograf vom şti cât de gravă este starea sa", a spus medicul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Daniel Tică, a declarat că incidentul a avut loc în timp ce agentul de poliţie Tudorel Boştină, din cadrul Poliţiei Comunale Ciuperceni, însoţea membrii comisiei de fond funciar la punerea în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti. Nemulţumit de decizia instanţei, proprietarul terenului care urma să fie executat silit a luat o bucată de lemn şi l-a lovit în cap pe poliţist.

"Agresorul are 49 de ani şi este din comună. Este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea unui procuror de la Parchetul Local Târgu-Jiu. Încă nu ştim ce măsuri vor fi impuse de procurorul de caz, acest lucru rămâne de văzut. Ancheta este în desfăşurare", a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Poliţistul rănit îşi aminteşte doar că se afla în timpul serviciului, pe terenul unor cetăţeni, la o executare silită, când a izbucnit un conflict spontan, dar nu ştie cine l-a lovit. "Nu-mi amintesc ce s-a întâmplat. Eram la executare silită şi m-a lovit cineva. Nu ştiu cine. Am ajuns la spital. Sunt poliţist din 1986 şi la Ciuperceni din 2004. Sunt ajutorul şefului de post", a spus poliţistul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii