Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NATIONAL: Un om de afaceri din Piatra Neamţ şi-a împuşcat soacra cu o armă de vânătoare

Un om de afaceri din Piatra Neamţ şi-a împuşcat mortal soacra, vineri seară, cu o armă de vânătoare, bărbatul fiind reţinut de poliţişti.

Anchetatorii spun că soacra şi ginerele, unul de 46, altul de 40 de ani, s-au certat puternic înainte de tragedie, relatează Realitatea Tv.

După ce a săvârşit crima, bărbatul nu a părăsit zona, fiind găsit de pliţişti în maşina personală, parcată în faţa blocului unde a avut loc crima. Bărbatul mai trăsese încă două focuri de armă în portiera şi în plafonul maşinii.

Tragedia s-a produs în scara blocului unde locuia soacra omului de afaceri. Anchetatorii bănuiesc că bărbatul a mers la casa femeii să discute cu soţia şi fiul său, care se mutaseră acolo după ce a început procesul de divorţ. Totul s-a petrecut pe fondul unui schimb de replici dur de replici între bărbat şi soacra sa. Bărbatul a împuşcat-o pe femeie în piept, de două ori, cu o armă de vânătoare Baikal de calibrul 5,6 mm.

După ce şi-a împuşcat soacra, bărbatul a ieşit din bloc şi s-a urcat în maşina personală, aflată în faţa imobilului. În maşină, el a mai tras două focuri de armă, probabil intenţionând să se sinucidă.

Soacra bărbatului a fost dusă la spital, dar a murit la scurt timp.

"Am fost anunţaţi prin sistemul unic de urgenţă 112. Autorul a fost găsit în autoturism. Era cu arma în autoturism. A fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei", a declarat şeful IPJ Neamţ, Paul Tablan.

"Am sesizat, la cercetarea la faţa locului, câteva orificii, urme de gloanţe din punctul meu de vedere, pentru că este armă letală cu glonţ. Trei orificii în interiorul maşinii, unul este orificiu de ieşire, în portiera din dreapta spate. Este o armă de vânătoare cu glonţ", a declarat procurorul Stelian Olteanu.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat, sub acuzaţia de omor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii