Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NATIONAL: Un muncitor de la Mechel Târgoviște a ajuns la spital în urma unui accident de muncă

Un muncitor în vârstă de 44 de ani de la Mechel Târgoviște a suferit arsuri pe mâini şi pe faţă, luni dimineață, în urma unui accident produs la Oțelăria Electrică 2 din cadrul societății, bărbatul fiind trimis la Spitalul de Arși din București, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Dâmbovița, Mihaela Savu, bărbatul era angajat la Mechel ca turnător pregătitor oale.

"Din primele verificări la fața locului, a reieșit că accidentul a avut loc ca urmare a expansiunii oțelului dintr-o astfel de oală, muncitorul suferind arsuri la nivelul mâinilor, palmelor și puțin la față. Bărbatul a fost dus la Spitalul Județean Târgoviște, de unde a fost trimis la București", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ.

Directorul medical al Serviciului de Ambulanță Dâmbovița, Denis Vișoiu, a declarat că bărbatul a suferit arsuri de gradele II și III pe 15-20% din suprafața corpului. "Pronosticul este bun. În momentul de față, viața nu-i este pusă în pericol. Depinde și de profunzimea arsurilor", a mai spus Vișoiu.

Inspectoratul de Poliție Dâmbovița și Inspectoratul Teritorial de Muncă au deschis o anchetă pentru a se stabili în ce împrejurări a avut loc accidentul și dacă au fost respectate normele de protecție a muncii.
Categorie articol: 

Comentarii