Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NATIONAL: Procurorii DNA au reţinut-o pe judecătoarea Larisa-Julieta Dragomir de la Judecătoria Cornetu

Procurorii anticorupţie au dispus, joi seară, reţinerea pentru 24 de ore a judecătoarei Larisa-Julieta Dragomir de la Judecătoria Cornetu, judeţul Ilfov, pentru luare de mită, informează DNA printr-un comunicat.

În cursul zilei de joi, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat reţinerea şi arestarea preventivă a judecătoarei Larisa-Julieta Dragomir, acuzată de infracţiunea de luare de mită, în formă continuată.

În aceeaşi cauză a fost reţinut şi Marin Nicolae pentru nfracţiunile de complicitate la dare de mită în formă continuată şi complicitate la luare de mită în formă continuată.

Din Ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori rezultă că, pe 27 aprilie şi 5 mai, Larisa-Julieta Dragomir, în calitate de judecător la Judecătoria Cornetu, a pretins şi primit de la o persoană denunţătoare, prin intermediul lui Marin Nicolae, sumele de 1.000 lei şi 2.300 de euro, în scopul pronunţării unei sentinţe favorabile în dosarele pe care denunţătoarea le avea spre soluţionare pe rolul Judecătoriei Cornetu - Secţia civilă.

Potrivit comunicatului DNA, cei doi inculpaţi au fost prinşi în flagrant de procurori imediat după ce au primit de la denunţătoare suma de 2.300 de euro şi vor fi prezentaţi Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pe termen de 29 de zile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii