Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NATIONAL: Peste 2.200 de amenzi au fost date de poliţiştii rutieri în cadrul unei acţiuni în mai multe judeţe

Peste 2.200 de sancţiuni contravenţionale au fost date de poliţiştii rutieri în timpul unei acţiuni desfăşurate vineri în mai multe judeţe din ţară, cu acelaşi prilej fiind reşinute aproape 300 de permise de conducere, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Acţiunea a vizat judeţele Argeş, Bihor, Brăila, Braşov, Constanţa, Covasna, Dîmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş şi Tulcea.

Permisele au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru nerespectarea normelor rutiere privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor.

Totodată, în urma analizei efectuate asupra dinamicii accidentelor de circulaţie grave produse vineri a reieşit faptul că, pe fondul neacordării priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public prin locurile special amenajate şi semnalizate, s-a produs un singur eveniment rutier, pe raza judeţului Arad, în urma căruia a rezultat rănirea gravă a unei persoane. În aceeaşi zi din anul trecut, au fost înregistrate trei accidente, în urma cărora a rezultat rănirea gravă a trei persoane.
Categorie articol: 

Comentarii