Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NATIONAL: Percheziţiile de luni ar avea legătură cu mai multe transporturi de produse din China

Percheziţiile de luni dimineaţa din Constanţa şi Bucureşti ar avea legătură mai multe transporturi cu TIR-uri încărcate cu încălţăminte, îmbrăcăminte, jucării şi alte produse din China, care plecau din Portul Agigea către Bucureşti şi Ilfov, au declarat pentru NewsIn surse din Poliţia de Frontieră.

Potrivit surselor citate, aproximativ 30 de TIR-urile încărcate cu produse din China erau monitorizate de poliţiştii de frontieră, acestea fiind încărcate în Portul Constanţa Agigea şi aduse în Capitală şi în judeţul Ilfov.

Totodată, potrivit surselor NewsIn, la ora transmiterii acestei ştiri au loc percheziţii şi în Portul Agigea, în clădirea vămii din Agigea, dar şi la sediul unei societăţi de transport din Port.

Poliţiştii de frontieră şi procurorii desfăşoară, luni, 50 de percheziţii în Bucureşti şi Constanţa, într-un dosar de contrabandă şi evaziune fiscală, în care ar fi vizaţi şi senatorul Mircea Banias şi secretarul general al MAI, Laurenţiu Mironescu, au declarat surse judiciare pentru NewsIn.

Potrivit surselor NewsIn, percheziţiile de luni dimineaţa sunt desfăşurate de Poliţia de Frontieră, sub coordonarea DNA, în cadrul unei anchete începute în luna octombrie, care vizează fapte de contrabandă şi evaziune fiscală.

De altfel, în anchetă ar fi vizaţi, printre alţii, şeful Vămii Bucureşti, şeful Vămii Constanţa, un poliţist de frontieră din Constanţa, mai mulţi vameşi, dar şi senatorul Mircea Banias şi secretarul general al MAI, Laurenţiu Mironescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii