Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NATIONAL: Costel Busuioc spune că patronul spălătoriei care l-a bătut miercuri îl ameninţă

Solistul Costel Busuioc susţine că patronul unei spălătorii din Timişoara, care l-a agresat miercuri seara, îl ameninţă şi îi cere să-şi retragă plângerea de la poliţie.

"Sunt în continuare ameninţat spre, nu ştiu cum să spun, spre nenorocul meu. Un domn a venit la mine şi mi-a zis să renunţ, că altfel va avea grijă de mine. Dacă se va întâmpla ceva cu mine, cu siguranţă s-a întâmplat din acest lucru", a declarat Costel Busuioc, citat de Realitatea Tv.

Patronul spălătoriei susţine că nu el este cel care l-a lovit pe Busuioc, ci un angajat de-al său, şi că el nici nu se afla în municipiu în momentul când s-a produs incidentul.

Incidentul s-a produs la o spălătorie auto aflată în apropierea unei secţii de poliţie. Costel Busuioc spune că a fost lovit de patron pentru că ar fi cerut bon fiscal pentru banii plătiţi pentru spălarea unor covoare. "Am fost cu o prietenă de-a mea de familie să luăm nişte covoare şi am insistat că totuşi vrem un bon fiscal şi a venit proprietarul şi m-a luat la bătaie (...) M-a lovit la coaste, la faţă, la ureche. Cu urechea am probleme", a afirmat Costel Busuioc.

După ce a fost lovit, Costel Busuioc s-a dus la sectia 3 Poliţie, unde a reclamat că a fost agresat de patronul unei spălătorii auto. În timp ce se afla la Poliţie, lui Busuioc i s-a făcut rău şi a fost dus la spital. "A reclamat că a fost agresat de către patronul unei spălătorii auto. Întrucât pe timpul audierilor acestuia i s-a făcut rău, a fost condus de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Emil Andrei.

După ce a primit îngrijiri medicale, Costel Busuioc s-a întors la poliţie pentru declaraţii. El a făcut plângere penală împotriva patronului spălătoriei. Patronul acuzat susţine că altercaţia a avut loc cu unul dintre angajaţii săi, care a lucrat la casa solistului în vară, şi că el nici nu era în spălătorie în momentul incidentului.

"Nu l-am văzut niciodată pe domnul Busuioc. A venit la spălătorie să îl caute pe un băiat care a lucrat la el la casă şi i-a dat toată vara 38 de milioane şi acum a plecat, când trebuia să îi termine lucrul", a spus patronul Romică Bejanariu.

Romică Bejanariu e un personaj cunoscut poliţiştilor timişoreni pentru mai multe scandaluri încheiate cu violenţe.
Categorie articol: 

Comentarii