Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NATIONAL: Bărbatul suspectat că l-a omorât pe viceprimarul din Joseni a fost arestat

Bărbatul suspectat că l-a ucis pe viceprimarul din Joseni a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, el fiind reţinut de poliţişti în cursul zilei de sâmbătă.

Suspectul le-a declarat anchetatorilor că a vrut doar să îl sperie pe viceprimar şi că n-a vrut să-l ucidă, transmite Realitatea Tv. Procurorii spun că suspectul a avut un conflict de natură sexuală cu victima, dar şi că cei doi se certaseră din cauza unui teren. Acesta le-ar fi declarat la anchetă că viceprimarul ar fi abuzat sexual de el după ce amândoi au băut peste măsură la o nuntă. Suspectul le-a indicat procurorilor şi locul în care a ascuns arma cu care a comis omorul, aceasta fiind deţinută ilegal şi îngropată de bărbat după comiterea faptei.

Viceprimarul, Csala Zsolt, a fost găsit decedat la 22 aprilie într-o vilă din Joseni. O persoană necunoscută a sunat la serviciul de urgenţă 112 şi a anunţat că viceprimarul a fost împuşcat. Medicii de pe ambulanţă sosiţi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului.

Unii localnici au declarat la data respectivă că l-au văzut pe viceprimar în acea seară în timp ce căra mai mulţi pomi la vila sa din Borzont. La scurt timp, mai mulţi tineri au auzit împuşcăturile. "A fost pur şi simplu măcelărit. A fost împuşcat. De trei ori, aşa am înţeles. În abdomen şi la picior. De 11 ani lucrăm împreună şi a fost un om de treabă", a declarat primarul din Joseni, Gzorgz Istvan.

Viceprimarul Csala Zsolt avea 42 de ani, era căsătorit şi avea doi copii minori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii