Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NATIONAL: Bărbatul care s-a urcat pe un stâlp de la Cotroceni va fi expertizat psihiatric

Neculai Stancu, tânărul care s-a urcat e un stâlp din apropierea Palatului Cotroceni, va fi supus unui examen psihiatric, au decis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în urma audierilor de miercuri seară, au declarat pentru NewsIn oficiali din Poliţia Capitalei.

Protestatarul a fost convins de negociatori, miercuri după-amiază, să coboare de pe stâlpul de pe care a stat mai bine de şapte ore şi a fost dus la Secţia 22, apoi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru a fi audiat.

Pe numele lui Neculai Stancu a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Neculai Stancu, în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti, s-a urcat, miercuri dimineaţă, pe un stâlp din imediata apropiere a Palatului Cotroceni, întrucât se consideră nedreptăţit de justiţie într-un proces pe care l-a intentat împotriva unei firme, au declarat pentru NewsIn oficiali ai Poliţiei Capitalei.

Stancu nu este la primul protest de acest gen. În luna iunie a acestui an a stat căţărat pe stâlpul din faţa Palatului Cotroceni mai bine de şapte ore până când negociatorii au reuşit să-l convingă să coboare.
Categorie articol: 

Comentarii