Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NATIONAL: Bărbatul care i-a furat unei femei din Târgovişte o geantă cu 90.000 de lei, prins în Ilfov

Bărbatul care a jefuit, în urmă cu trei săptămâni, o femeie în vârstă de 73 de ani din Târgovişte, luându-i o geantă în care avea peste 90.000 de lei, a fost prins, marţi după-amiază, în zona Cernica, judeţul Ilfov, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Raluca Trandafir, Marius Marian Dragne, în vârstă de 33 de ani, a fost prins de poliţişti din cadrul IGPR, sprijiniţi de luptători SIAS şi ofiţeri DGIPI, în jurul orei 17.00, în zona Cernica, judeţul Ilfov. Suspectul a fost preluat de o escortă a Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa şi prezentat Judecătoriei Târgovişte.

Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi ultraj.

O femeie în vârstă de 73 de ani din Târgovişte a fost jefuită, la data de 6 iulie, la scurt timp după ce a scos din bancă peste 90.000 de lei. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Raluca Trandafir, femeia de 73 de ani se afla într-o maşină, alături de o altă femeie şi de soţul ei. Bătrâna avea o geantă cu 90.000 de lei, bani cu care ar fi vrut să cumpere un apartament. Pe cei doi soţi, cunoştinţe mai vechi, i-a luat să o ajute să scoată banii de la bancă. La un moment dat, bărbatul ar fi coborât, în maşină rămânând soţia sa şi bătrâna. La scurt timp, un individ s-a apropiat de maşină, i-a dat bătrânei cu un spray în ochi şi i-a smuls geanta cu bani, apoi a fugit.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, un poliţist, care se afla în zonă, a pornit în urmărirea suspectului, a încercat să-l oprească, dar a fost lovit cu portiera maşinii, fiind rănit la o mână şi un picior. Suspectul a reuşit să fugă cu autoturismul, deşi poliţistul a tras un foc de armă înspre maşina acestuia.

Bărbatul a abandonat apoi maşina, cu geanta cu bani, astfel că întreaga sumă a putut fi recuperată. Poliţiştii au ajuns la concluzia că autorul jafului este fratele femeii chemate de bătrână să o ajute cu banii la bancă. Acesta a fost dat în urmărire naţională până marţi, când a fost prins, urmând să fie introdus în arest.

Cei doi soţi, acuzaţi de complicitate la tâlhărie, au fost reţinuţi imediat după jaf şi, ulterior, au primit mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Aceştia sunt acuzaţi de complicitate la tâlhărie.
Categorie articol: 

Comentarii