Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Natatia braileana s-a relansat spre marea performanta

Delegatia braileana a avut o prestatie foarte buna la Campionatele Nationale de natatie pentru copii, reusind performanta de a surclasa cluburi cu traditie din tara. Reusitele micutilor inotatori ne fac sa speram ca in curind Braila va fi din nou centrul de natatie numarul unu din tara.
Gazdele au obtinut, la aceasta editie a nationalelor, 59 de medalii dintre care 27 in probele individuale, ceea ce a facut ca delegatia LPS-CSM sa ocupe locul al doilea in clasamentul general al cluburilor dupa Bucuresti. Locul al treilea in acest clasament a fost ocupat de gruparea din Pitesti.
Nu doar medaliile sint un prilej de bucurie pentru profesorii braileni, ci si faptul ca dintre cele 15 performante, potrivit Tabelei internationale de punctaj, 4 au fost realizate de inotatorii pregatiti de profesoara Marinela Gogoasa.
Astfel, Monica Matachi a obtinut locul intii la fete 11 ani pentru proba de 50 m spate pe care a incheiat-o cu un timp foarte bun, 35:51 si pentru care a primit 562 de puncte, Maria Iancu a adunat 629 de puncte si a ocupat locul al doilea pentru proba de 200 m mixt, fete 12 ani cu performanta de 2:37:81 minute, tot locul al doilea i-a fost decernat si lui Octavian Ciocan pentru proba de 100 m liber, baieti 12 ani, in care a acumulat 518 puncte, timpul realizat de inotatorul LPS-ului fiind 1:02:20, iar Sabina Sloata a obtinut locul al treilea pentru proba de 200 m bras, fete 12 ani. Ea a realizat timpul de 2:56:32 minute si 599 de puncte potrivit tabelei mentionate.
"Rezultatele sint foarte bune. Am obtinut un numar de medalii care ne-a clasat pe locul al doilea in ierarhia nationala, dar ne-am trecut in cont si patru din cele 15 premii acordate de catre Federatia Romana de Natatie care ii recompenseaza pe cei mai valorosi inotatori potrivit Tabelei internationale de punctaj. Eu cred ca acesti micuti sportivi ai nostri isi vor continua ascensiunea si vor continua seria succeselor si la juniori. La fel ca si in anii precedenti, copiii au fost premiati cu bani de Tinca Amza, directoarea Clubului Sportiv Municipal. De asemenea, conducerea liceului nostru le-a oferit surprize micutilor nostri sportivi", a declarat profesoara Marinela Gogoasa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii