Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nasol moment pentru proprietarii de vile din cartierul Caporal Mușat

Încerc să mă pun în pielea brăilenilor care și-au cumpărat vile în ansamblul rezidențial de la Caporal Mușat.

Pe de o parte, oamenii au fost de bună credință și au respectat partea lor de înțelegere în relația cu dezvoltatorul imobiliar. Au dat banii la timp, ba unii au și așteptat ceva vreme până când să se mute.

Iar acum, ce să vezi? Au parte de tot soiul de necazuri din partea dezvoltatorului care i-a lăsat în aer cu actele pentru utilități. Oamenii nu își pot face contracte individuale cu furnizorii de utilități, iar dezvoltatorul nu plătește la timp facturile. Și se acumulează datorii iar în final rămân fără curent, apă potabilă sau alte servicii indispensabile vremurilor în care trăim.

Pe de altă parte însă, când dai 100.000 de euro din buzunarul tău unui tip care îți arată o planșă pe care se află desenate niște vile frumoase (dar doar desenate) cred că e cazul să fii foarte precaut.

Adică, nu îi dai banii până când nu te convingi că totul e în regulă cu actele casei, cu contractele pentru utilități, cu tot ce trebuie. Nu sunt 100% în regulă, nu dai banii! Asta e, nu te mai muți acolo, că decât să iei țeapă, mai bine îți vezi de treabă și eviți paguba.

Dar dacă te grăbești ca fata la măritat, asta e, acum stai și te bați cu morile de vânt. Dacă România ar fi avut cu adevărat legi ferme și clare, un astfel de dezvoltator imobiliar care și-a bătut joc de cumpărătorii de bună credință ar fi fost coleg cu Liviu Dragnea acum. Dar cum România  are multe tentative de legi, făcute de parlamentari ticăloși, ori nepricepuți, multă lume trage ponoasele.
Categorie articol: 

Comentarii