Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nadia Ilas este noua campioana de junioare III la 60 m garduri

In week end-ul trecut, la Bacau, s-a derulat finala Campionatului National de atletism pentru juniori III, competitie care a reunit la start si 12 atleti braileni, 9 de la LPS si 3 de la CSM.
Conform asteptarilor, cu doua mici exceptii, ambele in proba de 300 m plat, toti ceilalti sportivi braileni au reusit sa acceada, simbata, in finale.
Dintre finalisti insa numai Alexandru Anton a reusit sa urce pe podium, reprezentantul LPS-ului reusind sa obtina medalia de bronz, cu o performanta de 6,23 m la saritura in lungime, proba in care colegul sau, Stefan Croitoru, s-a clasat pe locul al cincilea.
La 60 m plat, baieti, Horia Asmarandei a ocupat pozitia a cincea, Eduard Tivda l-a urmat pe locul al saselea, iar la probe combinate, Alexandru Iordache a incheiat competitia pe locul al saptelea.
Duminica, brailenii au reusit sa-si adjudece si un titlul national, prin Nadia Ilas, sportiva pregatita de profesoara Lazar Sica, la 60 m garduri, proba in care Elena Fratila s-a clasat pe locul al patrulea, iar Raisa Matei pe al saselea.
Stefan Croitorul s-a clasat pe locul al patrulea in proba similara masculina, iar Marius Banica pe pozitia a saptea.
Categorie articol: 

Comentarii