Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nadia Comaneci va asista la BCR Open Romania

Organizatorii turneului BCR Open Romania au anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca la competitia de la Bucuresti, care se va desfasura in perioada 10-18 septembrie, va asista si fosta gimnasta Nadia Comaneci.
La BCR Open Romania va participa finalistul editiei din acest an a turneului de la Roland-Garros, argentinianul Mariano Puerta, numarul 10 in ierarhia ATP Entry Ranking, beneficiar al unui wild-card.
Celelalte doua wild-carduri au fost atribuite lui Andrei Pavel, care a uitat sa se inscrie si lui Victor Crivoi, cel mai bun roman din circuitul de turnee futures, organizate in Romania.
Fostul presedinte al Comitetului Olimpic Roman, Ion Tiriac, a declarat ca nu a apucat sa vada decit 40 de minute din editia din acest an a US Open.
Intrebat cit va vedea din BCR Open Romania, Tiriac a raspuns: "Mai mult de 20 de minute. Voi fi in acea perioada 2-3 zile in Bucuresti si chiar vreau sa vad ce a devenit acest turneu. Se stie ca turneele care sint la mine in grup sint mai complexe si mai bine organizate decit altele. Daca va fi cazul, voi da si idei, cum ar fi ca duminica sa se organizeze meciuri in scopuri caritabile".
Fostul presedinte al COR a adaugat ca nu are timp sa joace meciuri demonstrative la BCR Open Romania, ca Ilie Nastase. "Daca as juca si eu, ar trebui sa imi dea si mie wild-card si nu ar fi prea bine. Eu trebuie sa muncesc", a spus Tiriac, in gluma.
Tiriac nu stia cum au fost repartizate wild-cardurile pentru BCR Open Romania, fiind informat in cadrul conferintei de presa ca finalistul editiei din acest an a turneului de la Roland-Garros, Mariano Puerta, va fi prezent la Bucuresti.
Organizatorii turneului au anuntat ca vor face tot posibilul ca meciurile jucatorilor romani sa fie programate dupa ora 17.00, pentru a beneficia de sprijinul publicului.
Jucatorul roman cu cea mai buna evolutie la acest turneu va primi trofeul "Doina Stanescu". Pe tabloul principal se afla, in acest moment, patru romani: Andrei Pavel, Victor Hanescu, Razvan Sabau si Victor Crivoi.
Unul dintre sponsorii turneului va organiza si va premia concursuri de tenis rezervate copiilor si jurnalistilor.
Un meci demonstrativ intre austriacul Thomas Muster si croatul Goran Ivanisevici se va desfasura pe 13 septembrie, chiar in ziua in care jucatorul croat va implini 34 de ani. In ultima zi a turneului, spectatorii vor putea urmari un meci demostrativ la dublu, cu Mansour Bahrami - Ilie Nastase si doi jucatori romani care vor fi stabiliti dintre Florin Segarceanu, Adrian Marcu si Dinu Pescariu.
In calificari, intrarea spectatorilor va fi libera, preturile biletelor pentru celelalte zile de concurs fiind urmatoarele: luni - 5 lei noi, marti - 50 lei noi (in aceasta zi se disputa si meciul demonstrativ Ivanisevici - Muster), miercuri si joi - 10 lei noi, vineri, simbata si duminica - 15 lei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii