Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NAȚIONAL UPDATE. Directorul de la ”Apele Române” a demisionat înainte să fie dat afară

Directorul general al Administraţiei Naţionale "Apele Române", Vasile Pintilie, a anunţat, miercuri seară, că îşi depune demisia de onoare din funcţie, demersul venind după ce, potrivit unor surse oficiale, premierul Victor Ponta a cerut înlocuirea lui.
"În contextul evenimentelor de astăzi (miercuri - n.r.), Vasile Pintilie anunţă că îşi depune demisia de onoare, din funcţia de director general al Administraţiei Naţionale «Apele Române», funcţie pe care o deţinea din anul 2012", se arată într-un comunicat remis Mediafax de instituţie.
Premierul Victor Ponta ceruse demiterea directorului Administraţiei Naţionale "Apele Române" (ANAR), aflat la acest moment în concediu, au declarat miercuri după-amiază, pentru Mediafax, surse oficiale. Solicitarea de demitere a lui Vasile Pintilie a fost adresată ministrului Mediului, în subordinea căruia funcţionează instituţia. Cererea a fost transmisă imediat după comandamentul pentru situaţii de urgenţă, reunit miercuri după-amiaza la Guvern și la puțin timp după ce ACL ceruse același lucru.
Like / Share

Comentarii