Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NAŢIONAL. S-a dus la un banal control ginecologic şi s-a întors dezvirginată

Direcţia de Sănătate Publică i-a închis cabinetul medicului ginecolog acuzat că a dezvirginat o tânără în timpul unei consultaţii. Mai mult, medicul a fost amendat pentru că a agresat inspectorii veniţi în control.
Tânăra de 24 de ani a fost dezvirginată în urma unui banal control ginecologic la un cabinet particular din centrul Piteştiului. După cele întâmplate, ea a făcut mai multe plângeri, iar autorităţile au deschis o anchetă. Vestea că este verificată a supărat-o pe doctoriţa acuzată, scrie romaniatv.net.
"Prima echipă nu a fost primită. Ne-a ajutat poliţia, am mai trimis o echipă. Condiţiile igienico-sanitare nu erau îndeplinite, nu a vrut să prezinte la control actele. S-a luat măsura suspendării activităţii cabinetului şi o amendă contravenţională de la DSP de 50.000 de lei", a declarat directorul DSP Argeş, Sorina Honţanu.
În plus, doctoriţa a mai primit o amendă în valoare de 700 de lei pentru că a încercat să oprească verificările şi să îi agreseze pe inspectori. După toate cele întâmplate, victima doctoriţei refuză să mai vorbească despre incident.
Medicul acuzat că a dezvirginat-o pe tânără nu este la primul scandal. Pe numele ei au fost mai multe plângeri. Alte paciente ale sale susţin că au fost înjurate şi agresate în clinica particulară, relatează romaniatv.net.
Like / Share

Comentarii