Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NAŢIONAL. Ponta propune un fost aliat al lui Băsescu pentru funcţia de ministru delegat pentru Buget

Premierul Victor Ponta a trimis la Cotroceni propunerea pentru funcţia de ministru delegat pentru Buget: Darius Vâlcov. Vâlcov, fost primar PDL de Slatina, este senator PSD şi soţul Laviniei Şandru, fost preşedinte PIN, fost deputat, fost vicepreşedinte UNPR şi actual realizator TV. Funcţia de ministru delegat pentru Buget a rămas vacantă după plecarea lui Liviu Voinea la Banca Centrală. Prima propunere a lui Victor Ponta, Claudiu Manda, a fost respinsă de preşedintele Traian Băsescu.
Darius Vâlcov are vârsta de 37 de ani şi este căsătorit, din 2005, cu Lavinia Şandru. Cei doi au împreună un copil. Naşul de cununie al celor doi este fostul consilier politic Cozmin Guşă.
Vâlcov este doar din 2012 membru al PSD, el fiind din 2000 membru al PD, ulterior PDL şi preşedinte al filialei PDL Olt. Este licenţiat în Ştiinţe Economice, Facultatea de Studii Economice în Limbi Străine (ASE Bucureşti), şi licenţiat în Drept, Universitatea Spiru Haret, şi a obţinut un doctorat în Economie la ASE în 2008.
Like / Share

Comentarii