Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NAŢIONAL. Cum s-a folosit Victor Ponta de imaginea Simonei Halep. Presa britanică l-a criticat serios pentru gestul său

Premierul Victor Ponta a fost criticat în publicaţia britanică Daily Star după ce, pe 8 august, a încercat să profite de imaginea Simonei Halep care tocmai îşi lansase pagina oficială pe Facebook pentru a strânge like-uri pentru propria pagină. "Premierul României s-a dat drept Simona Halep ca să strângă Like-uri pe Facebook. Lupta sa pentru a ajunge în fruntea clasamentelor a făcut-o pe Halep incredibil de populară în ţara sa, aşa că, pe 8 august, Victor Ponta a încercat să profite de succesul ei", scrie Daily Star, citat de Hotnews.ro.
Pe 8 august Victor Ponta a postat pe pagina sa o fotografie cu Halep, însoţită de mesajul: „Simona Halep tocmai şi-a lansat pagina oficială de Facebook! Eu i-am dat LIKE, voi?" Butonul de like ducea însă la pagina sa, nu la Simona Halep.
Potrivit facebrands.ro, citat de Daily Star, deşi în mod normal pagina premierului beneficia de 400 noi "aprecieri" în fiecare zi, pe 8 august a reuşit să adune 3000 de "like-uri". Acest truc a fost semnalat şi criticat intens pe Facebook, iar ulterior, administratorii paginii au modificat postarea aşa încât utilizatorii să acceseze direct pagina sportivei aflată pe locul 2 în clasamentul WTA mondial.
Like / Share

Comentarii