Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NAŢIONAL. Adrian Năstase, liber după un an şi opt luni de puşcărie

Adrian Năstase a ieşit, joi seară, din penitenciar, fiind întâmpinat de cei doi fii ai săi, el declarând presei că a rămas acelaşi, că ultimii ani l-au întărit şi precizând că are "diverse idei extravagante", pe care însă nu le dezvăluie acum.

Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, ca fostul premier să fie eliberat condiţionat, pentru că a executat o treime din pedeapsa de patru ani şi şase luni de închisoare. El ceruse să fie eliberat condiţionat, pentru că sunt îndeplinite condiţiile legale, combătând afirmaţiile procurorului şi arătând că nu a cerut graţiere, ci şi-a executat pedeapsa şi că va respecta interdicţiile impuse prin decizia de condamnare.
Adrian Năstase are în continuare barbă, pe care şi-a lăsat-o după ce a fost condamnat în dosarul "Zambaccian". Fostul premier a venit îmbrăcat la costum şi, după ce a fost coborât din dubă, a zâmbit, s-a oprit pentru câteva secunde în faţa jurnaliştilor şi le-a spus: "Sper să putem vorbi diseară". Ceea ce s-a și întâmplat.

Eliberarea lui Adrian Năstase a fost așteptată nu numai de familie, ci și de Dan Voiculescu. Fostul lider PC i-a transmis că se bucură pentru eliberarea lui, adăugând: "Trăim într-o dictatură care se apropie de final şi sunt convins că după aceea vor fi multe de construit în ţara noastră".
Comentarii