Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

N-au reusit sa scape de fiul lor, decit cu interdictie judecatoreasca

Izgonit din casa, cu ordin de interdictie, de propriii parinti. Un tinar de 23 de ani, din municipiul Braila, doarme acum in autoturismul propriu, in fata casei parintesti. Familia sustine ca a fost singura cale de a scapa de accesele de furie ale baiatului, care sarea la bataie din te miri ce si-si altoia si mama, si tatal, fara nici o retinere. Marian I. este o fire foarte violenta si se cearta foarte des cu parintii, pentru ca are senzatia ca acestia nu-l inteleg. Exasperati de violenta copilului lor, cei doi au solicitat instantei un ordin judecatoresc, prin care sa-l oblige sa stea departe de casa parinteasca, si l-au obtinut. Sub forma de protest, tinarul si-a stabilit noul domiciliu in masina proprie, chiar in fata casei in care a locuit pina nu demult. El spune ca se descurca foarte bine de unul singur, insa asta nu-l face sa renunte la obiceiul de a le reprosa, urlind in fiecare seara, inainte de culcare, ca-l trateaza ca pe un ciine. Cind este foarte furios, el da cu picioarele in poarta si arunca si cu pietre, peste gard, in speranta ca-si va nimeri fie tatal, fie mama. Din cind in cind, speriata de accesele de furie ale acestuia, familia cheama jandarmii. Dupa ce se potoleste, el povesteste cui vrea sa-l asculte ca doarme in masina pentru ca asa vrea el.
"Mie imi place sa dorm in masina, pentru ca asa ascult muzica pina noaptea tirziu si nu-i deranjez pe parinti. Nu este incomod deloc, stau bine in scaunul din fata, il dau pe spate, ma intind, nu am probleme. Noaptea nu mi-e rece, ca sint imbracat gros. Eu nu sint certat cu familia, doar ca ne mai suparam, din cind in cind, ca toti oamenii. La nervi, mai zice si omul din gura, dar nu le-am facut niciodata vreun rau. Ei mi-au impus, prin ordin judecatoresc, sa nu mai intru in curte, dar asta pentru ca am implinit 18 ani si am iesit din grija lor. Ca mai arunc o sticla de suc, citeodata, e adevarat, dar fac asta pentru ca m-am suparat pe sticla aia, nu pe parintii mei", ne-a explicat Marian I.
"Doarme in masina, pentru ca nu stim ce sa mai facem. A sarit la tata-sau si la mine, si nu vreau sa intru tot timpul intre ei... Eu, ca mama, mai suport, ca asta e, dar sotul, ca barbat, zice: “Am crescut copil, sa sara la mine?”. Asta-i toata problema. Sare, uneori da cu picioarele in poarta, ca ce zice, “Uite, aia dorm, eu nu!”, ne-a povestit Milica I., mama tinarului.
Dupa cum ne-a informat serg. maj. Sorin Neftode, din cadrul Jandarmeriei Braila, oamenii legii au fost chemati sa intervina chiar de catre parintii tinarului, si l-au amendat cu 200 de lei, pentru tulburarea linistii publice.
Vecinii spun ca a devenit un cosmar sa suporte accesele de furie ale barbatului care tot face scandal, in fata portii parintilor, insa nici unul nu are curajul sa-i reproseze in fata ceva, de frica sa nu ia bataie.
Categorie articol: 

Comentarii