Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Muzică franțuzească și alte surprize pentru Ziua Franței

*sub genericul “Vive la France, Vive Brăila!”, Primăria Municipiului organizează vineri, 12 iulie 2019, de la ora 17.00, la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică un eveniment special

 

 

Vineri, 12 iulie 2019, de la ora 17.00, la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Piața Edmond Nicolau nr. 4, va avea loc un eveniment  dedicat Zilei Naționale a Franței. Sub genericul “Vive la France, Vive Brăila!”, Primăria Municipiului își propune să aducă în fața publicului spectacole de muzică franțuzească susținute de micii artiști de la Școala de Arte “Vespasian Lungu” și de la Palatul Copiilor, cât și “Atelierul lui Catrinel”, coordonat de profesoara Catrinel Elisabeta Pătrașcu, prezent cu un moment special de pictură pe pânze, intitulat “Vine vacanța cu trenul din Franța”.

Organizatorii promit un eveniment cu totul special, mai ales că  Ziua Franței  reprezintă o sărbătoare cu valoare europeană.

"Libertate, Egalitate, Fraternitate" a devenit după 14 iulie 1789 deviza Republicii Franceze și frază cu valoare universală din care s-au inspirat apoi multe democrații occidentale când și-au scris Constituția.

 
Categorie articol: 

Comentarii