Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mutu, unul dintre cei mai buni jucatori ai Fiorentinei in meciul cu AC Torino

Atacantul roman Adrian Mutu a fost, conform presei din Italia, unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei AC Fiorentina in partida cistigata, duminica, scor 4-1, pe terenul formatiei AC Torino, in etapa a XV-a din Serie A.
"Mutu a marcat primul gol chiar la inceputul partidei si pe tot parcursul meciului a fost o amenintare permanenta pentru poarta aparata de Sereni. In repriza a doua a fost creatorul golului marcat de Kuzmanovici", a notat site-ul calciotoscano.it, care l-a notat pe internationalul roman cu nota 7,5.
Site-ul fiorentina.it l-a considerat pe atacantul roman cel mai bun jucator de pe teren la partida de duminica, apreciind prestatia sa la acest joc cu nota 8 : "Pe parcursul intregului meci a facut ceea ce a vrut pe teren. A fost crucial la fiecare actiune de atacat a Fiorentinei. A fost liderul absolut".
Unul din site-urile suporterilor gruparii din Florenta, violaplanet.it, noteaza ca Mutu, alaturi de coechipierul sau din atacul Fiorentinei, Alberto Gilardino, au fost jucatorii care au decis practic, prin prestatia lor, acest meci in favoarea gruparii toscane. "Gemenii golulului s-au completat de aceasta data excelent. “Il Fenomeno” a deschis scorul cu o adevarata perla la doar trei minute de la debutul meciului si a oferit un cadou prin care l-a ajutat pe Kuzmanovici sa inscrie".
De asemenea, agentia Datasport i-a vazut pe cei doi fotbalisti folositi de tehnicianul Cesare Prandelli in compartimetul ofensiv al formatiei Fiorentinala partida cu Torina, Mutu (7,5) si Gilardino (8), ca fiind cei mai buni jucatori de pe teren.
Sitel firenzeviola.it mentioneaza ca Mutu a facut un meci aproape perfect. "Motivat de primul gol marcat inca din debutul meciului, a izbutit o prima jumatate de ora fantastica. Completata si de pasa decisiva pentru golul de 3-0 marcat de Kuzmanovici", precizeaza sursa citata
Adrian Mutu a marcat un gol in partida pe care formatia sa, AC Fiorentina, a cistigat-o, duminica, in deplasare, cu scorul de 4-1 (2-0), in fata formatiei AC Torino, contind pentru etapa XV-a a campionatului italian.
Atacantul roman a deschis in minutul 3 al meciului, cind a transformat o lovitura libera de la limita careului si a contribuit decisiv la golul trei al echipei sale, dupa care a fost inlocuit in minutul 76 de Osvaldo. Celelalte goluri ale Fiorentinei au fost marcate de Gillardino, in minutele 43, 84 si Kuzmanovici, in minutul 75.
Echipa Fiorentina este adversara Stelei in grupa F a Ligii Campionilor. Cele doua echipe se vor intilni, miercuri, de la ora 21.45, in direct la Pro TV, in ultima etapa a competitiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii