Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mutu: Sunt ultimul mohican

"Sunt ultimul mohican, dar mai sunt şi Marica, Raţ, Tamaş, alături de care am jucat ani de zile. Chiar dacă nu suntem în aceeaşi generaţie ca şi vârstă, sunt colegi de ani de zile cu mine", a spus Mutu.

Adrian Mutu a afirmat că a discutat cu Cristian Chivu după ce acesta şi-a anuntat retragerea. "Am vorbit cu el în aceeaşi zi în care am aflat că s-a retras. Îl înţeleg, este alegerea lui şi cu siguranţă ne va lipsi. Era căpitanul nostru, un jucător de mare valoare. Îi vom duce lipsa cel mai mult pe teren. El stie cel mai bine, e alegerea lui, îi urez baftă în continuare şi vom tine legătura ca şi până acum", a adăugat Mutu.
Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, şi-a anunţat, la 21 mai, retragerea din prima reprezentativă, decizie care intră în vigoare imediat.

Adrian Mutu nu se gândeşte încă la retragerea din echipa naţională. "Nu mă gândesc la retragere. O să mă retrag atunci când nu o să mai pot să joc. Sper să nu se întâmple nimic grav. Pentru mine e o plăcere să joc la echipa nationala. Am fost la o echipa în care am jucat si în Liga Campionilor. În ultimul an nu am avut asa de multe meciuri, pentru ca am jucat doar în campionat. Să vedem ce se va întâmpla pe viitor. Eu cred că pot face faţă pe mai multe fronturi", a explicat Mutu, care a precizat că este prea devreme ca să vorbească despre un eventual transfer.

Atacantul român i-a urat patronului clubului Internazionale Milano, Massimo Morratti, să se bucure de Bucuresti: "Să-i fie de bine, să se bucure de Bucuresti". Patronul clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, se afla de luni în Bucuresti.

Componenţii echipei naţionale au participat, miercuri, la spectacolul caritabil "Suflet pentru suflet", organizat în beneficiul copiilor din trei centre de plasament.

Lotul "tricolor" a ajuns la sala cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, însă deoarece accesul pe stradă era blocat de o masina, jucătorii au fost nevoiti să meargă aproximativ 50 de metri pe jos. Aceştia au fost întâmpinaţi cu aplauze de copiii prezenţi deja în sală. La eveniment a fost prezent şi atacantul echipei Rapid, Lucian Răduţă.

La final, jucătorii au împărţit cadouri copiilor prezenţi în sală. Echipa nationala a României întâlneste vineri, de la ora 21.00, pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, selectionata Bosniei-Hertegovina în preliminariile Campionatului European din 2012.
Categorie articol: 

Comentarii