Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Mutu si Chivu nu trebuie testati in amicale, nici eu nu as fi venit sa joc cu Croatia"

Adrian Mutu si Cristian Chivu nu au venit la echipa nationala pentru meciul amical cu Croatia, scor 1-2. Atacantul si-a motivat absenta printr-o accidentare, el sustinand ca a suferit o contractura musculara, in timp ce Chivu nu a venit la Bucuresti pentru ca, a sustinut el, nu era complet refacut dupa o accidentare mai veche. Cu toate acestea ei au jucat in meciurile pe care echipele lor de club le-au disputat duminica in Seria A, Mutu inscriind 3 goluri pentru Fiorentina in partida cu Genoa, scor 3-3, in timp ce Cristian Chivu a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren in derby-ul Inter Milano-AC Milan, scor 2-1.
Dumitru Dragomir a vorbit si despre posibilitatea ca antrenorul lui Standard Liege, Ladislau Boloni, sa antreneze in viitor echipa nationala a Romaniei: " Nu am nimic impotriva daca ar veni Boloni la nationala, pentru ca nu tine de mine. Cei care raspund si iau bani pentru tricolori, ar trebui sa raspunda de rezultate, dar si de situatia antrenorilor. Am o impresie foarte buna despre Boloni, chiar daca si eu am fost amarat atunci cand ne-a lasat cu fundu'-n balta si a plecat de la nationala. Nu poti sa spui ca Boloni e antrenor rau". Dragomir este insa de parere ca Boloni nu antreneaza intr-un campionat foarte puternic, chiar daca a obtinut cateva rezultate notabile: "Nu conteaza ca e pe primul loc in Belgia, pentru ca acel campionat e sub Liga I, vedeti-va de treaba. Eu cred ca Belgia e la nivelul Arabiei Saudite. A avut ceva rezultate, i-au batut greu cei de la Liverpool, dar daca stam sa ne gandim nici Chelsea nu a batut CFR-ul nostru la Cluj".
Presedintele LPF a spus ca in cazul in care in sedinta Comitetului Executiv al FRF se va propune legalizarea premierei, el va fi de acord, pentru ca aceasta practica este de mult prezenta in campionatele straine. Totusi, oficialul a precizat ca va fi greu ca aceasta propunere sa fie adoptata.
Vicepresedintele FRF a tinut sa ii ureze antrenorului Razvan Lucescu, care implineste marti 40 de ani, sa fie cat mai sanatos si a precizat ca ar vrea ca tehnicianul sa ajunga in cel mai scurt timp sa pregateasca o echipa nationala, "de preferat a Romaniei".
De asemenea, Dragomir a vorbit si despre cazul fundasului nationalei, Gabriel Tamas, care a fost trimis la echipa a doua a formatiei sale de club, Dinamo, pentru ca a baut in cantonament, afirmand ca s-a facut "prea mare tam-tam si scandal, pentru ca a baut baiatul putin mai mult".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii