Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Mutu merita mai mult de 70 de milioane de euro"

Mijlocasul echipei Poli Timisoara, Mihaita Plesan, a declarat, miercuri, ca jucatorul formatiei italiene Fiorentina, Adrian Mutu, valoreaza mai mult de 70 de milioane de euro, la cit este evaluat atacantul roman de catre clubul toscan, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Fiorentina este o echipa foarte buna, iar Mutu a devenit a liderul unei echipe foarte mari. Am auzit si eu ca a dat foarte multe goluri, dar o sa vorbesc cu el sa o lase mai moale cu noi. Am jucat impotriva lui doar la antrenamentele nationalei si cred ca merita mai mult 70 de milioane de euro, cit l-a evaluat Fiorentina, pentru ca este cel mai bun fotbalist roman. Nu cred ca se pune problema sa vina vreodata la Dinamo", a spus Plesan.
Atacantul Gigel Bucur spera sa joace si in meciurile oficiale impotriva Fiorentinei. "Mutu este cel mai valoros jucator roman si este o onoare sa jucam impotriva lui. Sper din suflet ca in viitorul apropiat sa jucam meciuri oficiale cu Fiorentina", a completat Bucur.
Fundasul Jonathan McKain doreste sa isi prelungeasca intelegerea cu Poli Timisoara si a mentionat ca nu stie nimic de un eventual transfer la Werder Bremen. "Speram ca lumea sa vina si sa fie un stadion plin. Mutu este un jucator de clasa si este o provocare sa jucam impotriva lui. E un meci important, dar sezonul care incepe este crucial pentru noi. Nu stiu nimic de un transfer la Werder Bremen, chiar daca impresarul a declarat ce a declarat. Dupa patru ani in Romania trebuie sa imi dau seama daca jocul meu mai poate creste sau daca am nevoie de o noua provocare. Ma voi intilni cu oficialii lui Poli sa discutam de prelungirea contractului", a adaugat McKain.
Reprezentantul jucatorului, Dan Stanilescu, a declarat, marti, ca fundasul australian va fi urmarit de antrenorul echipei Werder Bremen, Thomas Schaaf, la partida amicala dintre formatiile Poli Timisoara si AC Fiorentina, echipa la care este legitimat Adrian Mutu, ce va avea loc, duminica, de la ora 20.30, pe stadionul Dan Paltinisanu, ocazie cu care timisorenii isi vor prezenta lotul pentru sezonul 2007/2008 al Ligii I.
Categorie articol: 

Comentarii