Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Mutu a marcat un gol de poveste"

Publicatia Gazzetta dello Sport a scris, miercuri, ca atacantul Adrian Mutu a marcat un gol de poveste in meciul pe care Fiorentina l-a cistigat, miercuri, cu scorul de 2-0, in fata formatiei Slavia Praga, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.
"Dupa doar trei minute, Mutu a transformat o lovitura libera acordata de arbitrul Webb dupa un fault asupra lui Gilardino. Mutu a marcat un gol de poveste, iar Fiorentina a avut un joc spectaculos", a notat Gazzetta dello Sport.
Site-ul violanews.com i-a acordat lui Mutu nota 6,5.
Fiorentina.it l-a notat pe Mutu cu 7. "Imediat a trimis mingea in poarta cu o lovitura libera de campion. Nu este intr-o stare fizica foarte buna, dar ramine periculos", a scris fiorentina.it.
Fiorentinanes.com l-a notat pe Mutu cu 7. "S-a remarcat exclusiv la lovitura libera din minutul 3, care a deschis drumul victoriei si poate al calificarii. In rest nu sint multe urme ale prezentei sale in teren", a notat sursa citata.
Nota 6,5 a primit-o Mutu de la site-ul calciotoscano.it. "Mutu a marcat datorita unei lovituri libere magistrale", a scris calciotoscano.it.
Adrian Mutu a marcat un gol in partida pe care echipa sa, Fiorentina, a cistigat-o, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), in fata formatiei Slavia Praga, in mansa intii a turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Mutu a marcat in minutul 3, cind a transformat o lovitura libera de la aproximativ 20 de metri, lateral-stinga. Golul al doilea a fost inscris de Gilardino, in minutul 58, italianul trimitind mingea cu capul in poarta, de la sase metri. Atacantul roman a fost schimbat in minutul 77, cu Osvaldo.
Partida retur va avea loc in data de 27 august, de la ora 21.45, la Praga.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii