Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mutu huiduit la meciul Fiorentinei

Tehnicienii italieni Walter Zenga (Dinamo) si Nicolo Napoli (Universitatea Craiova) au declarat, simbata seara, ca atacantul Adrian Mutu nu merita sa fie fluierat de public la meciul dintre Lazio si Fiorentina, din campionatul Italiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Nu este normal ce se intimpla, pentru niste idioti criminali sa bagi toti romanii in aceeasi oala, iar Mutu nu merita un asemenea comportament din partea suporterilor", a spus Zenga, la finalul meciului cu Universitatea Craiova, scor 1-1.
Nicolo Napoli a afirmat ca este o mare greseala ca Mutu sa fie fluierat. "Nu el este vinovat. Sint si italieni care fac rau, romanii nu le-ar face asa ceva", a precizat el.
Adrian Mutu, component al echipei Fiorentina, a fost insultat de suporterii echipei Lazio Roma la meciul direct de simbata, fanii strigindu-i internationalului roman: "Tigan de rahat" si "Mutu esti un rahat".
Aceasta reactie a publicului vine ca urmare a unui incident petrecut in aceasta saptamina la Roma, unde un cetatean roman a agresat fizic o femeie de 47 de ani, care a murit la doua zile de la atac.
Categorie articol: 

Comentarii