Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mutu a fost criticat de presa italiana dupa evolutia din meciul cu Lazio

Atacantul Adrian Mutu a fost criticat de presa italiana dupa evolutia din meciul cu Lazio, pierdut de Fiorentina, cu scorul de 0-3, site-ul Sport Mediaset scriind ca singurul moment in care s-a remarcat ca romanul a fost in teren a fost in momentul inlocuirii.
"Mutu a iesit cu un sfert de ora inainte de finalul meciului. Este unicul moment al intilnirii in care s-a remarcat prezenta lui", a scris sursa citata care l-a notat pe Mutu cu 4,5.
Fiorentina.it l-a notat pe Adrian Mutu cu 4. "Nu a luat niciodata balonul, nu a avut idei si a fost servit de putine ori. A fost de nerecunoscut. De la unul ca el astepti altceva", a notat sursa citata.
Site-ul fiorentinanews.com i-a acordat lui Mutu nota 4: "A fost in teren? Si-a dat cineva seama? Daca joaca asa, atunci mai bine sa evolueze Osvaldo sau Jovetic, cel putin pentru entuziasmul aratat mereu".
Nota 5 a primit-o Mutu de la site-ul violanews.com, care a scris ca romanul a fost "stins".
Agentia Datasport a scris ca Mutu nu a facut nici o combinatie buna si ca a fost iertat de arbitru pentru un fault. De la Datasport, Mutu a primit nota 4.5.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii