Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mutu, considerat arogant pentru că a spus că Fiorentina poate învinge pe oricine

"Înainte obţineai o victorie de prestigiu dacă învingeai pe Liverpool, dar nu mai este valabil acest lucru acum. De când sunt la Florenţa, echipa, clubul, dar şi întreaga atmosferă au evoluat, iar acum putem învinge pe oricine pe terenul nostru", a spus Adrian Mutu, potrivit presei engleze.
Fitbalistul român s-a referit şi la amenda primită după ce formaţia Chelsea i-a reziliat contractul din cauza consumului de cocaină. "Eu nu pot plăti respectiva sumă. Nu este vorba despre voinţă, pur şi simplu nu sunt capabil. Sunt devastat. Mă afectează foarte mult şi pe plan personal. Cred că am plătit destul pentru o greşeală din tinereţe, care este foarte departe acum faţă de omul şi fotbalistul care sunt în prezent. Când sunt pe teren mă gândesc numai la fotbal, dar situaţia este dificilă", a spus Mutu.
"Având în vedere ceea ce a apărut în ziare, se pare că Mutu este capabil în continuare să fie arogant şi condescendent. El poate crede că dacă vorbeşte de rivalii lui Chelsea, acest lucru ar putea să-l ajute în legătură cu reducerea amenzii. Chiar dacă Fiorentina l-ar plăti cu 50.000 de lire sterline pe gol, el tot trebuie să marcheze de 300 de ori pentru a strânge banii", mai scrie cotidianul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii